2009. május 12., kedd

Kiskarácsony, avagy nagy

Örökös lépéselőnyben vannak Tibkéék Nagykariban. Idén, immáron a kilencedik találkozót hozták össze „télapóföldjén”, és újra nem okoztak meglepetést.

A korai dátum, vagy inkább a legelső dátum, ami megmozgatja a Trabantos társadalmat, újra megzsongatta a fejeket, és tippelni sem merem mennyien, de igazán szép számmal jöttek össze a 2takt-szerelmesek. Az, hogy május elején ennyire meleg legyen, már-már embertelen, de inkább ez, mint gumicsizma, bár mindkettőnek megvan a varázsa.

Idén is sikerült eljuttatni a KGST Party hírét Nagykarácsonyba, de sajna éppen úgy, mint tavaly, csak mezítlábasan, stoppolva jutottam el a helyszínre. Tök jó dolog, újra és újra régi arcokkal találkozni, akik csak itt találhatók meg (ez az én hibám is, keveset vagyok más találkozókon), no meg szívmelengető olyan figurákat látni, akik voltak Nyíregyházán, de ott bokros elfoglaltságaink miatt keveset tudunk velük beszélgetni. Az idei nagykarácsonyi találkozón már időben debütált a 2009-es pólónk, illetve a 007-es design, ami bízunk benne, hogy az idei évet végig fogja kísérni, sokszor, sokfelé fogtok vele találkozni, így beivódik mindenki homloklebenyébe, hogy augusztusban találkozunk.

További részletes információk a KGST Party 007-ről:

Pócsi Attila
patti67@freemail.hu
30/550-43-69

Pócsi István
istvan@kgstparty.hu
30/622-31-21
30/528-59-64

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése